Prinsessakakku (L)

Prinsessakakku on Ruotsista suomalaistenkin juhlapöytään saapunut klassikko. Kakku on täytetty raikkailla vadelmilla ja Pyymäen omalla vaniljakermalla. Perinteisesti kakun marsipaanikuorrute on hennon vihreä, mutta voit myös tilata marsipaanikuorrutteen valkoisena tai vaaleanpunaisena. Laktoositon.

Lisätiedot

Koko

8 henkilölle, 16 henkilölle, 22 henkilölle

Kakkupohja:, vehnäjauho, kananmuna, sokeri, perunajauho, vesi, emulgointiaineet (E471,E475), nostatusaineet (E450, E500)

Täyte:, laktoositon kerma, vadelmahillo: sokeri, vadelma, vesi, sakeuttamisaine (E440), happamuuden säätöaine, (E330) säilöntäaine (E202)

vaniljakiisseli: lakton maito, sokeri, maizena, kananmuna, lakton voi, vaniliini

hyytelö: vesi, sokeri, glukoosisiirappi,, hyytelöimisaine (E440, E410), happamuuden, säätöaine(E330, 332,333) säilöntäaine(E202), vadelma, Kuorrute: marsipaani (sokeri, manteli,, glukoosisiirappi, makeutusaine(E420), väri(E120), säilöntäinen (E202)