Kahvilat

Pyymaen Oma, Tampere

Tampereen keskustassa sijaitseva Oma on paikka niille hetkille, kun haluat nautiskella. Ajankohdan voit päättää itse – tarjoilemme niin aamiaista, lounasta, iltapäiväherkkuja kuin viinilasillisen työpäivän päätteeksi bistrotyyliin. Mannermainen tunnelmamme sopii täydellisesti Omiin hetkiin. Tilojamme voit vuokrata myös yksityistilaisuuksiin.

Lue lisää

Pyymäen Konditoria, Sastamala

Vanhin ja perinteikkäin toimipisteemme sijaitsee torin laidalla Sastamalassa. Jo vuodesta 1964 saakka olemme tarjonneet niin paikallisille kuin ohikulkumatkalla olijoille makuelämyksiä, joita tullaan maistamaan kauempaakin. Pöydissämme istuessasi voit kokea palan paikallishistoriaa.

Lue lisää

Leipurin Kahvila, Sastamala

Leipomomme yhteydessä sijaitsevan toimipisteen herkkuvitriinit täytetään jo aamuvarhaisella. Näin ohikulkijat ja lähiseudun asukkaat voivat poiketa hakemassa päivän leivät ja muut herkut tuoreena, kuten ovat tehneet jo vuosikymmenten ajan. Vaikka ajat muuttuvat ja uudet tuulet puhaltavat, perinteet ja laatu pysyvät aina.

Lue lisää

Pyymäen Tullintori, Tampere

Pyymäen Tullintori avatiin tammikuussa 2020, uudenlainen kahvilakonseptimme tarjoaa modernin ja laadukkaan pysähdyspaikan nautiskelijoille. Panostimme entisestään suolaiseen valikoimaan sekä mukaan otettaviin tuotteisiin. Täytetyt paahdetut patongit, klassikko konditoria tuotteet sekä tuoreet pullat täyttävät vitriinit maanantaista lauantaihin. Tervetuloa tutustumaan! Kahvila sijaitsee keskellä Tullintorin kauppakeskusta, entisen info-pisteen paikalla.

Lue lisää

Pyymäen Helmi, Huittinen

Alunperin Aira Pyymäki perusti Pyymäen Leipomon lisäksi kahvilan Huittisiin. Sitemmin tuolla kahvilalla on ollut monta omistajaa vuosikymmenten aikana, viimeisimpänä se tunnettin Kahvilan Helmenä. Ympyrä sulketuu- Pyymäen Leipomo jatkaa Kahvila Helmen toimintaa 5/2024 alkaen. Nimi muutettiin takaisin Pyymäen Helmeksi. Tarjolla on uunituoreita leivonnaisia, konditoriatuotteita, jäätelöannoksia, erikoskahveja sekä paljon suolaisia vaihtoehtoja. Lounas arkisin 11-14. Vuokraamme kabinettia (max […]

Lue lisää