Kahvilat

Pyymäen Oma

Tampereen keskustassa sijaitseva Oma on paikka niille hetkille, kun haluat nautiskella. Ajankohdan voit päättää itse – tarjoilemme niin aamiaista, lounasta, iltapäiväherkkuja kuin viinilasillisen työpäivän päätteeksi bistrotyyliin. Mannermainen tunnelmamme sopii täydellisesti Omiin hetkiin. Tilojamme voit vuokrata myös yksityistilaisuuksiin.

Lue lisää

Pyymäen Konditoria

Vanhin ja perinteikkäin toimipisteemme sijaitsee torin laidalla Sastamalassa. Jo vuodesta 1964 saakka olemme tarjonneet niin paikallisille kuin ohikulkumatkalla olijoille makuelämyksiä, joita tullaan maistamaan kauempaakin. Pöydissämme istuessasi voit kokea palan paikallishistoriaa.

Lue lisää

Leipurin Kahvila

Leipomomme yhteydessä sijaitsevan toimipisteen herkkuvitriinit täytetään jo aamuvarhaisella. Näin ohikulkijat ja lähiseudun asukkaat voivat poiketa hakemassa päivän leivät ja muut herkut tuoreena, kuten ovat tehneet jo vuosikymmenten ajan. Vaikka ajat muuttuvat ja uudet tuulet puhaltavat, perinteet ja laatu pysyvät aina.

Lue lisää

Pyymäen Tullintori

Pyymäen Tullintori avatiin tammikuussa 2020, uudenlainen kahvilakonseptimme tarjoaa modernin ja laadukkaan pysähdyspaikan nautiskelijoille. Panostimme entisestään suolaiseen valikoimaan sekä mukaan otettaviin tuotteisiin. Täytetyt paahdetut patongit, chiatuorepuurot, klassikko konditoria tuotteet sekä kotimaisista raaka-aineista valmistetut smoothiet täyttävät vitriinit maanantaista lauantaihin. Tervetuloa tutustumaan! Kahvila sijaitsee keskellä Tullintorin kauppakeskusta, entisen info-pisteen paikalla.

Lue lisää