Tammikuussa alkaa kauan odotettujen talviherkkujen sesonki, kun Runebergintortut ja laskiaispullat saapuvat kauppoihin ja kahviloiden vitriineihin.
Suomen kansallisrunoilijan mukaan nimensä saanut leivonnainen leivotaan kosteaksi ja pikantiksi.
Karvasmantelilla maustettu Runebergintorttu on klassikko!
![Runebergintorttu](https://www.pyymaen.fi/kahvilat/wp-content/uploads/sites/3/2023/01/pyymaen-menu-konditoria-10.jpg)
![](https://www.pyymaen.fi/kahvilat/wp-content/uploads/sites/3/2023/01/IMG_9522.jpg)
![runebergintorttu](https://www.pyymaen.fi/kahvilat/wp-content/uploads/sites/3/2023/01/IMG_9542.jpg)
Laskiaispullat täytetään aidolla Valion kermalla.
Valikoimasta löytyvät:
Laskiaispulla hillolla (Talvipulla)
Laskiaispulla aidolla mantelimassalla
Laskiaiscroissant kinuskilla (vain kahviloista)
![laskiaspulla hillolla](https://www.pyymaen.fi/kahvilat/wp-content/uploads/sites/3/2023/01/IMG_9568-947x1000.jpg)
![laskiascroissant](https://www.pyymaen.fi/kahvilat/wp-content/uploads/sites/3/2023/01/IMG_9643-751x1000.jpg)
![laskiaspullia](https://www.pyymaen.fi/kahvilat/wp-content/uploads/sites/3/2023/01/IMG_9710-667x1000.jpg)