Ajankohtaista

Juhannuksen aukioloajat

Kahvilat ovat suljettuna 21.6-23.6.Pyymäen Konditoria palvelee vielä Juhannusaattona 7-12. Hyvää Juhannusta!

Lue lisää

Pyymäen kahvila avautuu Huittisiin!

Pyymäen Helmi palaa juurilleen. Avaamme Pyymäen Helmen Lauttakylänkadulle viikolla 22.Tarjoilemme tuoreita leivonnaisia sekä leivoksia, erikoiskahveja sekä jäätelöannoksia.Jatkossa tarjoilut juhliin, kokouksiin ja tilaisuuksiin voitte tilata Helmeen osoitteesta tilaus@pyymaen.fi tai tiedustella kabinettiamme juhlakäyttöön. Lounas tulossa valikoimaan kesäkuun aikana ja tiedotamme tästä lisää myöhemmin.

Lue lisää

Pyymäen Konditoria on avoinna laskiassunnuntaina.

Tervetuloa vaalikahville, Pyymäen Konditoria avoinna laskiaissunnuntaina kello 11-16.

Lue lisää

Tilaa jouluruoat

Tilaa jouluruoat ja nouda Sastamalasta tai Tampereelta. Tuoreet joululaatikot, lihapullat sekä salaatit.

Lue lisää

Joululahjat yrityksille

Joululahjat yrityksille, anna lahjaksi makumatka!

Lue lisää

Etsimme ravintolapäällikköä Pyymäen Omaan

Haemme ravintolapäälikköä Pyymäen Omaan Tampereelle.  Tervetuloa työskentelemään laadukkaiden konditoriatuotteiden, tuoreen leivän sekä kahvin tuoksun keskelle. Haemme ravintolapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen lippulaivakahvilaamme.  Pyymäen Leipomo on liki 70 vuotta vanha perheyritys, työllistämme tällä hetkellä n. 60 henkeä leipomossa ja kahviloissamme Sastamalassa sekä Tampereella.  Vilkkain kahvilamme palvelee seitsemänä päivänä viikossa, valikoimaamme kuuluvat aamiainen, lounas, konditoriatuotteet, delituotteet, viinit sekä espressokahvit.  […]

Lue lisää

Syysloman kakkutasting

Suuren suosion saaneiden kakkutastingien pöytävarauksia otetaan nyt vastaan. Varaa paikkasi kakkutaivaaseen!

Lue lisää

Vappubrunssi Sastamalassa 1.5.2023

Pyymäen Konditoriassa järjestetään vappubrunssi 1.5.2023 kello 10-14.Pöytävaraukset ja lisätiedot konditoria@pyymaen.fi.

Lue lisää

Runebergin torttu kahdeksalle

Kun pieni torttu ei piisaa!

Lue lisää

Brunch box

Nyt tilattavissa verkkokaupasta!

Lue lisää

Etsimme kondiittoria ja/tai kondiittori esimiestä

Etsimme kokenutta kondiittoria esimiestehtävään sekä kondiittoria täydentämään osaamistamme.Kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Pyymäen Leipomoon Sastamalaan. Pyymäen Leipomo on pitkät perinteet omaava perheyritys jonka konditoriatuotteet ovat niittäneet mainetta laadukkaina kahvipöydän kuningattarina. Meille kaunis ja maukas tuote on kunnia-asia. Pyymäen Leipomo käsittää nykyään leipomon lisäksi neljä kahvilaa sekä hotellin. Me tarjoamme sinulle- Osaavat työkaverit, nykyaikaset puitteet ja tuotteen […]

Lue lisää

Syysloman kakkutasting Pyymäen konditoriassa sekä Omassa

Kakkubuffet on syysloman kohokohta, tee pöytävaraus nyt.

Lue lisää

Kesän valmistujaisiin

Jo joutui armas aika..

Lue lisää

Vappubrunssi 1.5

Vappubrunssin pöytävaraukset tehdään nyt!

Lue lisää

Pyymäen Oman uusi osoite ja uusi brunssimenu

Kahvilakulttuuria kaikille aisteille.

Lue lisää

Kahvilat aukeavat jälleen

Ravintolasulun on määrä päättyä 18.4 ja avaamme kahviloita seuraavalla viikolla.Pyymäen Konditoria aukeaa maanantaina 19.4 ja Pyymäen Oma keskiviikkona 21.4, Leipurin kahvilan aukioloajat palautuvat normaaleiksi (ark 8-17 ja la 9-15) maanantaista 19.4 lähtien. Pyymäen Konditoriaarkisin 7-18lauantaisin 7-15sunnuntaisin suljettu Pyymäen Omaarkisin 7-18lauantaisin 7-15sunnuntaisin 10-18 Leipurin Kahvilaarkisin 8-17lauantaisin 9-15sunnuntaisin suljettu Tervetuloa jälleen kahvilakulttuurin pariin!

Lue lisää

Lammasta ja pashaa- tilaa pääsiäisherkut etukäteen

Pääsiäiseen liittyy paljon perinteitä ja perinneruokia. Tilaa pääsiäisherkut tilauslomakkeella 30.3 mennessä ja nouda Leipurin Kahvilasta 1.4Tilauksen voit antaa puhelimitse 03-5123100 tai pyymaenleipomo@pyymaenleipomo.fi Hyvää Pääsiäistä!

Lue lisää

Pyymäen Oma muuttaa uusiin liiketiloihin

Pyymäen Oma muuttaa maaliskuun aikana osoitteesta Tuomiokirkonkatu 30, osoitteeseen Tuomiokirkonkatu 32.Palaset loksahtelevat joskus kohdalleen kuin itsestään, suurempi ja avarampi liiketila on juuri remontin alla ja muuttamaan pääsemme maaliskuun aikana. Luvassa on kauniimpaa kahvilakulttuuria! Muutamme – emme muutu <3 Ps. Muista ystävänpäivä 14.2!

Lue lisää

Runebergintorttu

Runeberginpäivää vietetään 5.2.
Muista tortut!

Lue lisää

Joulupöydän kauneimmat- kakut ja pikkuleivät

Ilmassa leijuu juhlava aika.
Nurkissa raikaa laulujen taika.
Pöydät täytetään maittavin herkuin,
kaikkia muistetaan jouluisin terkuin.
Iloa, lämpöä, tuikkujen tunnelmaa,
tätä kaikkea joulu aikaan saa.

Lue lisää

Kakkutasting 21.10

Kakut hurmaavat Omassa 21.10.Kakkutasting järjestetään kahtena kattauksena, kello 16 ja kello 17.30Tasting sisältää buffet tyylisen kakkupöydän sekä kahvin/teen, hinta on 16.90/hlö. Halutessasi voit upgreidata kokemuksesi erikoiskahvilla tai lasillisella cavaa. Useimmat kakut ovat laktoosittomia ja pöydästä löytyy myös gluteenittomia sekä vegaanisia vaihtoehtoja. Välttääksemme jonojen syntymistä teethän pöytävarauksen numerosta0504392300Tervetuloa kakkutaivaaseen<3

Lue lisää