Sesongissa nyt: Runebergintortut ja laskiaispullat

Tammikuussa alkaa kauan odotettujen talviherkkujen sesonki, kun Runebergintortut ja laskiaispullat saapuvat kauppoihin ja kahviloiden vitriineihin. 

Suomen kansallisrunoilijan mukaan nimensä saanut leivonnainen leivotaan kosteaksi ja pikantiksi. 
Karvasmantelilla maustettu Runebergintorttu on klassikko!

runebergintorttu
runebergintortut

Laskiaispullat täytetään aidolla Valion kermalla. 
Valikoimasta löytyvät:
Laskiaispulla hillolla (Talvipulla)
Laskiaispulla aidolla mantelimassalla
Laskiaiscroissant kinuskilla (vain kahviloista)

laskiaispullia vitriinissä
talvipulla

Jaa:

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.