Tammikuussa alkaa kauan odotettujen talviherkkujen sesonki, kun Runebergintortut ja laskiaispullat saapuvat kauppoihin ja kahviloiden vitriineihin.
Suomen kansallisrunoilijan mukaan nimensä saanut leivonnainen leivotaan kosteaksi ja pikantiksi.
Karvasmantelilla maustettu Runebergintorttu on klassikko!
![](https://www.pyymaen.fi/leipomo/wp-content/uploads/sites/2/2024/01/IMG_9542-794x1024.jpeg)
![](https://www.pyymaen.fi/leipomo/wp-content/uploads/sites/2/2021/01/IMG_9500-683x1024.jpg)
Laskiaispullat täytetään aidolla Valion kermalla.
Valikoimasta löytyvät:
Laskiaispulla hillolla (Talvipulla)
Laskiaispulla aidolla mantelimassalla
Laskiaiscroissant kinuskilla (vain kahviloista)
![](https://www.pyymaen.fi/leipomo/wp-content/uploads/sites/2/2024/01/IMG_0971-768x1024.jpeg)
![](https://www.pyymaen.fi/leipomo/wp-content/uploads/sites/2/2024/01/IMG_9571-1-878x1024.jpeg)